Skip to main content

Launch Weekend – Registratie
11 & 12 december

Hieronder heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend te registreren.
Verdere info kan u onder het formulier vinden.

DAF en Fiat Professional hebben recent nieuwe en innoverende producten gelanceerd. Een nieuwe generatie vrachtwagens voor het lange afstandsverkeer, een geoptimaliseerde versie van de Ducato en een elektrische variant staan klaar om aan u voorgesteld te worden. Kom ze ontdekken tijdens ons Launch Weekend op zaterdag 11 en zondag 12 december tussen 10u30 en 17u30 in onze vestiging te Bornem.

Tijdens ons Launch Weekend is er ook een jobstandje aanwezig in onze showroom. We informeren jullie graag over al onze beschikbare functies in Bornem, Mechelen en Dendermonde.

Gezien de huidige situatie betreffende COVID-19, zouden wij u willen vragen om aan te geven rond welk tijdstip wij u mogen ontvangen, zodanig dat wij uw en onze gezondheid kunnen waarborgen. Op deze manier hebben we een beter beeld van hoeveel mensen we mogen verwachten en in het geval dat we aan onze maximum capaciteit zitten, krijgen geregistreerde bezoekers voorrang. Daarnaast vragen we ook om in het bezit te zijn van een geldig Covid Safe Ticket en moeten ook kinderen vanaf 6 jaar een mondmasker dragen.