Skip to main content

NIEUWE DUCATO

Gedreven door innovatie, al meer dan 40 jaar

HOOGSTE SCORE QUA LAADEFFICIËNTIE

Een ongeëvenaarde professionele partner met een laadvermogen van 2,2 ton en een laadruimte van 17m³.

OP MAAT VAN UW MISSIE

De nieuwe Ducato biedt een brede waaier van ruim 10.000 personaliseringsopties op maat voor elke missie van uw bedrijf.

NIEUWE MULTIJET₃ AANDRIJVING

Topprestaties, buitengewoon betrouwbaar, minder brandstofverbruik en CO₂-uitstoot dankzij een nieuwe generatie motoren die speciaal ontworpen is voor bedrijfswagens.

DE EERSTE LICHTE BEDRIJFSWAGEN DIE AUTONOOM RIJDT

Ducato is al meer dan 40 jaar een innovator in zijn segment. Met de nieuwe Ducato beschikt u nu over Level 2 van autonoom rijden, voor het eerst in een bedrijfsvoertuig. De nieuwe Ducato wordt uw copiloot, waardoor u tijdens elke rit beter beschermd bent dan ooit: het voertuig versnelt en remt zelfstandig en blijft automatisch binnen het rijvak.

TECHNOLOGIE

Verbonden met uw werk

Connectiviteit in bedrijfswagens is belangrijker dan ooit. De nieuwe Ducato biedt u het allerbeste infotainment, in combinatie met de nieuwste connectiviteitstechnologieën en verhoogt zo de efficiëntie van zowel het voertuig als de vloot.

VEILIGHEID EN RIJONDERSTEUNING

De eerste lichte bedrijfswagen die autonoom rijdt

Dankzij zijn volledig vernieuwde elektrische architectuur zijn innovatieve veiligheidsfuncties in de nieuwe Ducato standaard aanwezig. U bent dus veilig op uw werkplek en geniet een stressvrije rij-ervaring met de Co-Driver ondersteuning. Level 2 Autonoom rijden geeft de Ducato een upgrade van een singledriversysteem naar een systeem met tal van ADAS die in verscheidene scenario’s de stuurfunctie, versnelling en remwerking kunnen overnemen.

COMFORT EN RIJPLEZIER

Beter werken aan boord

In de nieuwe Ducato is aan elk detail gedacht om u ultiem werkcomfort aan boord te bieden. Dankzij Keyless Entry & Go kunt u de hele dag werken met uw sleutels in uw broekzak. De parkeerrem zet u aan met één druk op de knop. De nieuwe Full-LED koplampen zorgen voor een beter zicht op de weg, en op de Eat & Work bank kunt u makkelijk uw laptop neerzetten om te werken.

NIEUWE MULTIJET₃ AANDRIJVING
Ontworpen voor lichte bedrijfswagens

De nieuwe Ducato Multijet₃-aandrijving biedt een breed gamma aan mogelijkheden die uw werk tijdens elke opdracht makkelijker maken. Homologatie voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen (niveau’s 120pk, 140pk, 160pk, en 180pk), beschikbaar met manuele en automatische versnellingsbak. Elk voertuig heeft bovendien een lager geluidsniveau en gewicht en scoort optimaal op vlak van brandstofverbruik.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Al meer dan 40 jaar beantwoorden we uw vertrouwen met betrouwbaarheid, toewijding en 10.000 beschikbare versies. Uw missie is de onze, of u nu goederen of mensen transporteert of andere specifieke noden hebt.

VOLUME LAADRUIMTE

Dankzij de bijzondere veelzijdigheid en de 17 m³ laadruimte kunt u grote ladingen altijd veilig vervoeren.

BESTE LAADVERMOGEN

Het beste laadvermogen in zijn categorie. Het enige voertuig met voorwielaandrijving dat u 2,2 ton laadvermogen biedt.

EFFICIËNTIE LAADPERRON

Dankzij zijn algemene afmetingen en een topratio tussen de binnen- en buitenlengte kan u dezelfde goederen compacter en meer flexibel vervoeren en kan u ze ook makkelijker verplaatsen.

VIERKANTE LAADRUIMTE

Dankzij de perfecte basis voor alle Ducato-versies kan u goederen beter schikken en wordt de inrichting binnenin makkelijker aanpasbaar.

LAGE DREMPEL

Vereenvoudigt en maakt het dragen ergonomischer, waardoor het dagelijks laden/lossen gemakkelijker wordt.

EEN MISSIE, EEN MOTOR

Tot wel 13 aandrijvingen met 2 verschillende homologaties, 4 verschillende vermogens en 2 versnellingstypes (AT-MT). Allemaal speciaal ontworpen volgens de noden van lichte bedrijfswagens.