Skip to main content

Originele DAF onderdelen

Veiligheid, betrouwbaarheid en optimaal rendement

Iedere DAF truck die van de band rolt, heeft daarvoor al een lange weg van ontwikkeling en tests afgelegd. Hierdoor voldoen alle DAF trucks aan de strengste eisen wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties, bedrijfskosten en het milieu. Diezelfde hoge eisen worden ook gesteld aan alle DAF Genuine Parts. Hierdoor kunnen wij u een optimaal rendement van uw truck garanderen.

De voordelen van DAF Genuine Parts:
  • Maximale levensduur en prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Volledige DAF-garantie
  • Minimale operationele kosten

DAF biedt een uitstekende garantie op alle DAF Genuine Parts. U geniet  naast garantie op de onderdelen ook garantie op de montagekosten indien u de onderdelen in één van onze werkplaatsen heeft laten monteren. U koopt dus niet alleen een origineel DAF onderdeel, maar ook de bijbehorende ervaring en service. Doordat de onderdelen volledig op uw voertuig zijn afgestemd bent u er zeker van dat zij gezamenlijk perfect functioneren en leiden tot optimale prestaties van uw truck.

Heeft U al een login op onze DAF Webshop ?

Met de zoek- en bestelfunctie van de DAF Webshop kunt u eenvoudig prijzen en beschikbare voorraad controleren. Voer gewoon uw chassisnummer of kenteken in en navigeer door de hoofdgroepen om uw bestelling te plaatsen.

Ga naar de DAF Webshop

Benieuwd naar de DAF Accessoires Catalogus ?

In deze catalogus vind je alle extra’s die een groot verschil kunnen maken in uw transportbusiness.  Een speciaal assortiment waarmee chauffeurs en trucks nog beter presteren in hun dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Meer info

NGD/New Daf Accessoires– Night Lock

Veiligheid voorop! Ook langs de weg. De DAF Night Lock verzekert je van een nog fijnere nachtrust. Neem contact met ons op of bezoek onze webshop.
Ga naar de DAF Webshop

Steeds snelle uitlevering gegarandeerd

Tot 18u bestellen is ’s anderendaags geleverd. Levering aan huis mogelijk.

Contactgegevens onderdelen afdeling Aerts/DTTS

Email: parts@aertstrucks.be

GSM:  0492 27 51 16