Skip to main content

DE NIEUWE SCUDO

Laat de nieuwe Scudo uw dagelijks leven vergemakkelijken

Elektrisch of diesel?
Aan u de keuze

De nieuwe Scudo is er in twee versies: één met een dieselmotor en een volledig nieuwe, 100% elektrische compromisloze versie.

Maximale
laadefficiëntie

Ondanks zijn compacte uiterlijk, met slechts 190 cm vanaf de grond, biedt hij een ongelooflijke ruimte, met een laadcapaciteit tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot 1.400 kg.

Hij rijdt net
zoals uw auto

Met de nieuwe Scudo voelt het net alsof u in een auto rijdt. De comfortabele rijpositie en compacte afmetingen bezorgen u een stressvrije werkdag, zelfs tijdens langere ritten.

De flexibiliteit die
u nodig hebt

Met de Moduwork-functie bredere achterklep richt u het modulaire interieur helemaal in naar uw wensen. De nieuwe Scudo biedt een genereuze ruimte en opmerkelijke laadmogelijkheden, om zich aan elke situatie aan te passen.

TWEE WEGEN, ÉÉN BESTEMMING

Performance

De elektrische motor, beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en alle lengtes, tilt de Scudo naar een nieuw en compromisloos prestatieniveau. Bovendien kan u in functie van uw behoeften kiezen voor een batterij met een capaciteit van 50 of 75 kWh. Voor dieselmotoren stelt de Scudo dan weer het breedste motorengamma voor met vier verschillende motortypes, waarbij de 2.0 liter versie gecombineerd wordt met de nieuwe automatische 8-versnellingsbak.

E-SCUDO

Vertrouw uw zaak toe aan een compromisloze elektrische aandrijving.

De nieuwe e-Scudo pakt uit met de beste actieradius op de D-LCV-markt: een maximale actieradius tot 330 km*, een topsnelheid van 130 km/u, kortere oplaadtijden en geen CO2-uitstoot. Laat u verrassen door een nieuwe, soepelere en vinnigere rijervaring. Verplaats u altijd vlot, ook in druk verkeer en stadscentra. Kies de batterij die het beste bij uw noden past en bespaar op oplaadtijd: tot 100 kWh met DC-oplading. En dit alles zonder ook maar het minste compromis op het vlak van volume. De nieuwe e-Scudo garandeert hetzelfde laadvermogen als de ICE-versie: tot 1,2 ton laadvermogen. *75kwh batterij in gemengde WLTP-cyclus

PUUR RIJPLEZIER

Comfort voor elke verplaatsing

Veelzijdig, royaal en wendbaar, de nieuwe Scudo is een bedrijfsvoertuig dat alle essentie biedt voor elke zakenreis. Bovendien zorgen de verschillende stoel- en stuurconfiguraties en de autovriendelijke rijpositie voor maximaal comfort, zelfs op lange ritten.

EEN GASTVRIJE, COMFORTABELE EN VEELZIJDIGE CABINE

Had u ooit durven dromen dat hij zo ruim zou zijn? De nieuwe Scudo biedt slimme oplossingen die de ruimte in de cabine ten volle benutten om u altijd de beste werkomstandigheden te bieden, zelfs in de moeilijkste situaties.

TECHNOLOGIE

Scudo 2.0

De nieuwe Fiat Professional Scudo beschikt over nieuwe connectiviteits- en infotainment-technologieën waarmee u de moderne uitdagingen van uw werk perfect het hoofd biedt.