Originele DAF onderdelen

Veiligheid, betrouwbaarheid en optimaal rendement

Iedere DAF truck die van de band rolt, heeft daarvoor al een lange weg van ontwikkeling en tests afgelegd. Hierdoor voldoen alle DAF trucks aan de strengste eisen wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties, bedrijfskosten en het milieu. Diezelfde hoge eisen worden ook gesteld aan alle DAF Genuine Parts. Hierdoor kunnen wij u een optimaal rendement van uw truck garanderen.

De voordelen van DAF Genuine Parts:
  • Maximale levensduur en prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Volledige DAF-garantie
  • Minimale operationele kosten

DAF biedt een uitstekende garantie op alle DAF Genuine Parts. U geniet  naast garantie op de onderdelen ook garantie op de montagekosten indien u de onderdelen in één van onze werkplaatsen heeft laten monteren. U koopt dus niet alleen een origineel DAF onderdeel, maar ook de bijbehorende ervaring en service. Doordat de onderdelen volledig op uw voertuig zijn afgestemd bent u er zeker van dat zij gezamenlijk perfect functioneren en leiden tot optimale prestaties van uw truck.

Heeft U al een login op onze DAF Webshop ?

Met de zoek- en bestelfunctie van de DAF Webshop kunt u eenvoudig prijzen en beschikbare voorraad controleren. Voer gewoon uw chassisnummer of kenteken in en navigeer door de hoofdgroepen om uw bestelling te plaatsen.

Ga naar de DAF Webshop

Benieuwd naar de DAF Accessoires Catalogus ?

In deze catalogus vind je alle extra’s die een groot verschil kunnen maken in uw transportbusiness.  Een speciaal assortiment waarmee chauffeurs en trucks nog beter presteren in hun dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Meer info

De Max Card : activeer en profiteer!

Het voordeel van de MAX Card kan oplopen tot vele duizenden euro’s. Ja u leest het goed; vele duizenden euro’s. Met de MAX Card heeft u namelijk voordeel op service en onderdelen voor elke truck van elk merk en voor elke trailer in uw wagenpark. Tel uit je winst!

Naast financieel voordeel krijgt u als MAX kaarthouder als eerste informatie over nieuwe producten, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe acties. U krijgt tips en adviezen om kosten te reduceren. En u krijgt de laatste informatie over trends en wetgeving. Profiteer ervan en activeer uw MAX Card!

Steeds snelle uitlevering gegarandeerd

Tot 18u bestellen is ’s anderendaags geleverd. Levering aan huis mogelijk.

Contactgegevens onderdelen afdeling Aerts/DTTS

Email: parts@aertstrucks.be

GSM: 0492 27 51 16