Skip to main content

Start the Future in de bouw

Ontdek de Nieuwe Generatie DAF XDC en XFC

Geoptimaliseerd voor de beste off-roadprestaties

Om optimaal te kunnen voldoen aan de specifieke eisen van ondernemers in de bouwsector, zijn de DAF XDC en XFC voor speciale toepassingen en bouwtoepassingen leverbaar met enkele of dubbele aandrijving en ontworpen voor de zwaarste werkzaamheden onder ruwe omstandigheden. De Nieuwe Generatie XDC is leverbaar met de 10.8 liter PACCAR MX-11 motor. De XFC is daarnaast ook beschikbaar met de 12.9 liter PACCAR MX-13 motor. Beide modellen bieden dankzij hun lage eigengewicht een hoog laadvermogen. De robuuste trucks bieden een grote oploophoek en een grote bodemvrijheid, en hebben een uniek exterieurontwerp met een robuuste bumper en grille en een stalen beschermingsplaat voor de radiateur. De TraXon geautomatiseerde transmissie is leverbaar met speciale software-instellingen voor een uitstekend rijgedrag, zowel op de weg als off-road.

Betonmixer

De Nieuwe Generatie DAF XDC/XFC Mixer combineert een lichtgewicht voertuigchassis met een robuuste cabineconstructie voor een hoog laadvermogen en maximale inzetbaarheid. Bovendien zorgen geoptimaliseerde aandrijflijnen voor de soepelste rijervaring, zelfs op zwaar terrein.

• Superieure tractie op moeilijk terrein
• Laag chassisgewicht voor maximaal laadvermogen
• Robuuste 3-delige stalen bumper

Kipper

De Nieuwe Generatie DAF XDC/XFC is dankzij een extreem robuust chassis, 3-delige bumper en een krachtige aandrijflijn geschikt voor kippersystemen en ontworpen voor de zwaarste taken op elk terrein.

• Extreem robuust
• Uitstekende terreinwaardigheid
• Hoog laadvermogen

Vormgeving van de Construction

Zowel de XDC als de XFC zijn speciaal ontworpen voor off-road- en bouwtoepassingen en hebben een 3-delige robuuste stalen bumper, radiateurbescherming, geïntegreerde mistlampen en een grotere bodemvrijheid. De robuuste vormgeving van de voorzijde benadrukt de robuustheid van deze voertuigen nog eens extra. Deze praktische aanpak voor inzet onder zware omstandigheden strekt zich ook uit tot het interieur, met zeer duurzame vinyloppervlakken en voorbereiding voor schakelaars met vaste bedrading voor de opbouw. Zo blijft het premium interieurgevoel behouden nadat de opbouwwerkzaamheden zijn voltooid.