Skip to main content

 

Educating the technicians of the future – Powered by Aerts Trucks

Op dinsdag 22/08 organiseerden we onze eerste Aerts Truck Teacher Day, een inspiratie- en opleidingsdag speciaal opgezet voor onderwijzers in de richtingen autotechnologie, voertuigtechnieken, onderhoudstechnieken, elektromechanica, … Zij leiden immers de gouden handen & knappe koppen van de techniekers van de toekomst op, en wij willen hen daar zo goed mogelijk in ondersteunen.

Het publiek was divers en bevatte een twintigtal leerkrachten van 7 verschillende Vlaamse scholen: GTI Beveren, Karel De Grote Hogeschool Antwerpen, Oscar Romerocollege Dendermonde, Thomas More Mechelen, Technische Scholen Mechelen, VIVES Kortrijk en WeTech Sint-Niklaas.

Zij werd op sleeptouw genomen door de gepassioneerde John Genetello (Sales Engineer DAF België) & Tim De Bondt (Service Coordinator Aerts Trucks), die stonden te springen om hun massa ervaring & kennis te delen. Samen doorliepen ze  topics als “Bijzonderheden van het nieuwste DAF model”, “Alternatieve brandstoffen” en “Diagnosestelling in de praktijk”.

Kortom: een leerrijke dag waarop de onderwijzers werden geïnspireerd om hun lessen verder uit te breiden met praktijkvoorbeelden, foto’s en documentatie.

Bedankt aan onze presentatoren en aan alle deelnemers om erbij te zijn, we hebben genoten van jullie enthousiasme!

Maggy

Author Maggy

More posts by Maggy