Skip to main content

Excelleren dankzij sterk ondernemerschap

Aerts Trucks werd door DAF North-West uitgeroepen tot Best Dealer of the Year 2022. De DAF concessiehouder met vestigingen in Bornem, Dendermonde en Mechelen haalde het dankzij een sterk ondernemerschap. Die zorgde ervoor dat Aerts Trucks, ondanks de niet evidente omstandigheden waarin we vandaag leven, in alle disciplines kon excelleren.

Van links naar rechts: Tom Hermans (Sales Manager DAF) overhandigt de award aan Bert Aerts geflankeerd door links Luc Serrien (Marketing Manager DAF) en Christoph Smiedts (Regional Sales Manager DAF

DAF Trucks België behoort sinds een tweetal jaren tot de DAF North West organisatie, waarin naast België en Nederland ook de Scandinavische landen verzameld zijn. DAF North-West heeft vorig jaar awards in het leven geroepen, waarmee het zijn dealers wil belonen voor de prestaties die ze een jaar eerder hebben geleverd. Aerts Trucks kaapte daarbij de award van Best Dealer of the Year 2022 weg. 

Opvallende nieuwe vestiging

“Aerts Trucks heeft sinds 2018 sterk ingezet op visibiliteit en klantenservice. De nieuwe vestiging van het bedrijf in Bornem is daar een heel mooi voorbeeld van. Ze verrast niet alleen met een naar trucknormen haast ongeziene showroom, maar ook en vooral met veel manoeuvreerruimte voor truckcombinaties met oplegger of aanhangwagen. Het geeft duidelijk aan dat Aerts Trucks bij de conceptie van die nieuwe vestiging aan alles waar vrachtwagenklanten belang aan hechten, gedacht heeft. “Alleen een dealer die enerzijds nieuwe maatstaven zet op het gebied van klantervaring en anderzijds constant wil groeien door te investeren in zijn vestigingen en trainingen, verdient de titel ‘Best Dealer of the Year 2022’”, aldus Michiel Kuijs, Algemeen Directeur van DAF North-West. 

Brede dienstenwaaier

Aerts Trucks is vastbesloten om op alle vlakken de best mogelijke partner te zijn voor haar klanten, ongeacht of het gaat om de verkoop van zware en middelzware trucks en PACCAR Parts of het aanbieden van producten van PACCAR Financial en DAF MultiSupport. 
Daardoor scoorden zowel de vestiging in Bornem als die in Dendermonde en Mechelen zeer goed op alle kwantitatieve en kwalitatieve aspecten uit het Dealer Target programma, welke de klantentevredenheid ten goede komen. Ook excelleren ze op het vlak van DAF Certified Driver Training, die de klant de gelegenheid biedt om de technologische mogelijkheden van zijn voertuig optimaal te benutten. Daarnaast toonde Aerts Trucks zich afgelopen jaar eveneens zeer goed in het opnieuw in de markt zetten van DAF Used Trucks. Het bedrijf zet zich trouwens al jaren zeer sterk in op dit aspect van de vrachtwagenmarkt, maar speelde perfect in op de grote vraag die het afgelopen jaar in dit segment is ontstaan.

Teamwork overwint moeilijkste uitdagingen

Aerts Trucks stelt verdeeld over de drie vestigingen een 80-tal personen tewerk. Zij spelen een cruciale rol in de sterke prestaties die het bedrijf neerzet. Bert Aerts zet hen dan ook graag mee in de bloemetjes: “Het is voor ons familiebedrijf een hele eer om een onderscheiding te ontvangen, die onze prestaties in de afgelopen twee jaren in de verf zet. Zeker omdat het jaren waren waarin wij, net als de rest van het bedrijfsleven en zelfs de hele samenleving, voor grote uitdagingen stonden. Het is ook duidelijk dat dit enkel mogelijk was dankzij de voortdurende inspanningen en het nooit aflatende enthousiasme van ons team. Tegelijk betekent het een onmiskenbare motivatie om ook in 2022 met dezelfde spirit de uitdagingen aan te pakken, die ongetwijfeld nog voor ons staan. En ook hier ben ik er zeker van dat ons team het verschil zal maken.”

Maggy

Author Maggy

More posts by Maggy