Skip to main content

DAF en Fiat Professional hebben recent nieuwe en innoverende producten gelanceerd. Een nieuwe generatie vrachtwagens voor het lange afstandsverkeer, een geoptimaliseerde versie van de Ducato en een elektrische variant staan klaar om aan u voorgesteld te worden. Kom ze ontdekken tijdens ons Launch Event op zaterdag 11 en zondag 12 december.

DAF is de eerste Europese truckfabrikant die een nieuwe generatie vrachtwagens introduceert met een zeer aantrekkelijke en aerodynamische vormgeving, die het resultaat is van de extra vrijheid die de nieuwe regelgeving voor afmetingen en gewichten voor vrachtwagencombinaties biedt. De Nieuwe Generatie XF, XG en XG+ zijn toonaangevend in efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. Naast een zeer efficiënt ontwerp kon ook het summum in interieurruimte gecreëerd worden.

In de nieuwe Fiat Professional Ducato is aan elk detail gedacht om u ultiem werkcomfort aan boord te bieden. Dankzij Keyless Entry & Go kunt u de hele dag werken met uw sleutels in uw broekzak. De parkeerrem zet u aan met één druk op de knop. De nieuwe Full-LED koplampen zorgen voor een beter zicht op de weg, en op de Eat & Work bank kunt u makkelijk uw laptop neerzetten om te werken.

Elektrische wagens voor goederentransport zullen het transport voor altijd veranderen. Een klus buiten de stad? Met E-Ducato, kent uw zaak geen grenzen. Kies uit twee batterijconfiguraties: drie modules met een bereik van 230 km of vijf modules met een bereik van 370 km.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, houden we vanaf 10u30 om het uur een voorstelling. We verwelkomen u graag vanaf een kwartier voor aanvang van de voorstelling. Na de presentatie van de nieuwe producten heeft u de mogelijkheid om deze zelf eens te inspecteren en te genieten van een klein hapje en een drankje. Bij de registratie hieronder kan u aangeven tijdens welke sessie u aanwezig wenst te zijn.

Registreer u via dit formulier indien u aanwezig wenst te zijn op ons Launch Event.

Koen

Author Koen

More posts by Koen