Skip to main content

Met een krachtige motor en geavanceerde veiligheidssystemen is de DAF XF480 een betrouwbare partner in het transport van ADR-vloeistoffen. Deze trekker met AJK-oplegger is opgebouwd met een vacuümunit van Kenis Service uit Antwerpen.

Deze op maat gemaakte unit, met sterke zuigkracht, is ontworpen om efficiënt en veilig verschillende soorten ADR-vloeistoffen te kunnen opzuigen en vervoeren, zowel olie en chemische stoffen als andere gevaarlijke vloeistoffen.

De combinatie werd opgebouwd voor Roefs Group uit Puurs-Sint-Amands. Met meer dan zeventig jaar ervaring biedt Roefs Group een breed scala aan hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van milieu- en schoonmaakwerkzaamheden. Van industriële reiniging en afvalbeheer tot grondopzuiging en specialistische schoonmaak, Roefs Group is in staat om aan de diverse behoeften van haar klanten te voldoen.

Sleuteloverhandiging door de heer Bert Aerts, zaakvoerder Aerts Trucks, (rechts) aan de heer Diether De Ruyte, zaakvoerder van Roefs Group

Maggy

Author Maggy

More posts by Maggy