Skip to main content

In een goed gevuld Koloniënpaleis te Tervuren organiseerde TRANSPORTMEDIA gisteren haar jaarlijkse evenement Best of TRANSPORT. Die prijsuitreiking bekroont de meest verdienstelijke transporteurs en concessiehouders. De prijs van Super Best Dealer ging naar DAF Trucks-dealer Aerts Trucks .

Meer dan 400 mensen waren samengekomen in het Koloniënpaleis van Tervuren om er de laureaten van Best of TRANSPORT 2013 te ontdekken.
Nadat de meest verdienstelijke dealer van ieder vrachtwagenmerk gelauwerd werd (zie lijst onderaan), werd er ook opnieuw een ‘Super Best Dealer’ verkozen uit de zeven winnaars. Daarvoor werd een stemming gehouden bij de vrachtwageninvoerders zelf. Voor de jury gaven de enorme investeringen van Aerts Trucks in de vestigingen in Dendermonde en Mechelen de doorslag, samen met het doorgedreven opleidingsprogramma dat het bedrijf heeft uitgewerkt voor al zijn medewerkers. Aerts Trucks uit Dendermonde mag zich dus één jaar lang de ‘Super Best Dealer’ van alle Belgische vrachtwagendealers noemen.

Aerts Trucks

Author Aerts Trucks

More posts by Aerts Trucks