Skip to main content

Kwaliteit & milieu


Onze Toewijding

Als organisatie zijn wij vastbesloten om hoogwaardige diensten te leveren aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd er alles aan doen om onze impact op het milieu te minimaliseren. Ons doel is om voortdurend te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en alle belanghebbenden, de wettelijke vereisten na te leven en onze milieuprestaties voortdurend te verbeteren.

Kwaliteitsbeleid

  1. Klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen door middel van uitstekende service, kwaliteit en betrouwbaarheid.
  2. We zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze processen en procedures om de efficiƫntie te verhogen, fouten te minimaliseren en de kwaliteit van onze diensten te waarborgen.
  3. We investeren in de ontwikkeling en training van ons personeel om ervoor te zorgen dat ze beschikken over de nodige vaardigheden en kennis om hoogwaardige diensten te leveren en aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.
  4. We streven naar een cultuur van continue verbetering, waarbij we regelmatig prestaties evalueren, feedback van klanten gebruiken en actief streven naar verbeteringen op alle gebieden van onze activiteiten.

Milieubeleid

  1. We erkennen onze verantwoordelijkheid om de impact van onze activiteiten op het milieu te minimaliseren. We streven ernaar om verspilling te verminderen, hulpbronnen efficiƫnt te gebruiken en vervuiling te voorkomen.
  2. We zullen voldoen aan alle toepasselijke wettelijke vereisten en andere eisen waaraan we ons hebben verbonden die van toepassing zijn op onze milieuprestaties.
  3. We zullen ons inspannen om de milieuprestaties van onze activiteiten voortdurend te verbeteren door middel van preventie van vervuiling, recycling, energiebesparing en het gebruik van milieuvriendelijke materialen en processen waar mogelijk.
  4. We zullen onze medewerkers bewust maken van hun verantwoordelijkheden met betrekking tot milieubescherming en hen aanmoedigen om actief deel te nemen aan onze inspanningen voor milieubeheer.

Verklaring van het Management

Het management van Aerts Trucks NV, Garage H. Aerts BV en Dendermonde Truck en Trailer Services BV ondersteunt dit beleid volledig en verbindt zich ertoe de nodige middelen beschikbaar te stellen om de doelstellingen van kwaliteit en milieubescherming te bereiken. Wij zijn vastbesloten om te voldoen aan de vereisten van ISO-standaarden en zullen regelmatig de effectiviteit van ons kwaliteits- en milieubeheersysteem evalueren en verbeteren.

Dit beleid is beschikbaar voor alle belanghebbenden en wordt regelmatig beoordeeld om ervoor te zorgen dat het nog steeds relevant is en voldoet aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten en de eisen van ons milieu.

Datum: 23/01/2024

Ondertekend: Bert Aerts & Karin Aerts