Skip to main content

DAF ontving drie awards tijdens de Fleet News Awards 2024 in Londen.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is DAF Trucks bekroond met de titel ‘Fleet Manufacturer of the Year’. Dat gebeurde tijdens de prestigieuze Fleet News Awards 2024 in Londen. Bovendien ontving DAF óók twee awards voor zijn distributie bakwagens. De veelzijdige XD én de LF voor stadsdistributie werden beide onderscheiden als ‘Best Rigid Truck’ (‘Beste Bakwagen’), respectievelijk in de categorieën boven en tot 12 ton.

De Fleet News Awards worden jaarlijks gehouden om zowel de best presterende ondernemingen in de sector als de beste trucks in de schijnwerpers te zetten. De prijzen worden toegekend door een onafhankelijke jury van professionals uit de industrie.

Fleet Manufacturer of the Year
DAF Trucks werd opnieuw uitgeroepen tot ‘Fleet Manufacturer of the Year’. “Samen met zijn uitstekende dealernetwerk, bewijst DAF keer op keer dat het wagenparkbeheerders en transportmanagers de beste producten en diensten biedt”, aldus de jury.

Beste Bakwagens
Dankzij zijn succesvolle LF- en XD-modellen, ontving DAF maar liefst twee ‘Best Rigid Truck’ awards. De LF werd uitgeroepen tot beste bakwagen in de categorie tot 12 ton; de XD werd bekroond tot Best Rigid Truck in het segment boven de 12 ton.

De jury was onder de indruk van de LF: “De LF, die zijn kwaliteiten deelt met de huidige XB, is een uitstekende truck met een bewezen aandrijflijn. Met zijn comfortabele cabine, uitzonderlijke wendbaarheid – en dankzij DAF’s uitgebreide dealernetwerk, is het voor transporteurs de perfecte keuze. Het is overduidelijk het beste voertuig in zijn klasse.”

De jury prees ook de DAF XD: “De XD biedt dankzij zijn elektrische en diesel aandrijflijnen voor elke toepassing een uitstekende oplossing. De uiterst moderne XD maakt gebruik van de nieuwste technologieën, biedt een geweldig direct zicht en geeft de chauffeur een fantastische werkplek. DAF geeft veiligheid de hoogste prioriteit.”

 

Maggy

Author Maggy

More posts by Maggy