Skip to main content

Het trotse team van Aerts Trucks dat namens alle haar medewerkers de award in ontvangst nam. Op de foto van links naar rechts Ilke Lemmelijn, Strategisch Project Manager & Opleidingscoördinator, Tim De Bondt, Hoofd Service coördinator, Geert Van Assche, Parts Verantwoordelijke, Bert Aerts, Afgevaardigd Bestuurderen Rogier van de Garde, Algemeen Directeur DAF North West Europe..

Aerts Trucks, bijna 40 jaar officiële DAF dealer met vestigingen in Bornem, Dendermonde en Mechelen, kreeg de prijs op basis van haar prestaties op het gebied van verkoop, after sales en klanttevredenheid.

De Award werd door Rogier van de Garde, Algemeen Directeur DAF North West Europe, uitgereikt aan Bert Aerts, Afgevaardigd Bestuurder bij Aerts Trucks, tijdens de jaarlijkse Dealermeeting van DAF North West Europe.

DAF Trucks N.V. – een dochteronderneming van PACCAR Inc, een wereldwijd technologiebedrijf dat lichte, middelzware en zware trucks ontwikkelt en produceert. DAF levert een compleet programma trekkers en bakwagens met altijd het juiste voertuig voor elke transporttoepassing. Assen en cabines worden geproduceerd in de ultramoderne DAF-fabrieken in Westerlo, België. DAF is toonaangevend op het gebied van services met onder meer MultiSupport reparatie- en onderhoudscontracten, financiële diensten van PACCAR Financial en een eersteklas onderdelenvoorziening door PACCAR Parts.

Temse, 11 maart 2024

 

Maggy

Author Maggy

More posts by Maggy