Skip to main content

Bornem, 23 april 2021 – Aerts Trucks met vestigingen in Bornem, Mechelen en Dendermonde ontving onlangs een Silver Award van DAF. De Eindhovense vrachtwagenbouwer beloont met deze Awards jaarlijks de goed presterende dealers uit zijn 28 landen tellende Europese dealerorganisatie. Aerts Trucks, dat vorig jaar ook al de Innovation Award van DAF in de wacht sleepte, dankt deze bekroning onder meer aan zijn innovatieve en ondernemende inslag, terwijl de recente investering in de nieuwe gebouwen in Bornem ongetwijfeld eveneens een positieve rol zal hebben gespeeld.

DAF houdt zijn dealers ieder jaar tegen het licht en beloont daarbij de best presterende ondernemers. Vorig jaar viel Aerts Trucks al in de prijzen toen het van DAF North West de Innovation Award mocht ontvangen en ook dit jaar onderscheidde het familiebedrijf met hoofdzetel in Bornem zich als enige Belgische DAF-dealer in dit kwaliteitsreferendum, waarbij DAF innovatieve en ondernemende dealers beloont.

Vinger aan de pols

Het komt er bij de DAF Awards op aan om als dealer sterk te presteren op het vlak van Salesmarktaandeel, Part Sales en het verbeteren van de dienstverlening naar de klanten toe. “Wij blijven voortdurend werken aan onze klantenrelaties. Niet alleen op het vlak van prospectie, maar ook op het gebied van de service die wij hen aanbieden. De vinger aan de pols van je klant houden en luisteren wat hij waarom belangrijk vindt, is daarbij van groot of zelfs doorslaggevend belang”, vertelt Bert Aerts, die samen met zijn zus Karin de prijs in ontvangst mocht nemen.

Nieuwe normen zetten

De investeringen die Aerts Trucks de afgelopen jaren realiseerde in Bornem zullen ongetwijfeld ook een rol gespeeld hebben in de beslissing van DAF. De nieuwe garage met unieke showroom zet immers nieuwe normen in de verkoop van vrachtwagens en bestelwagens. “Dankzij deze showroom kunnen we onze klanten in een omgeving ontvangen die transport en vrachtwagen uitademt. Iets wat op het vlak van je relatie met je klanten toch een belangrijke troef is. Al hebben we door de Covid-19-crisis nog niet echt ten volle kunnen profiteren van die troef”, benadrukt Bert Aerts, die er evenwel van overtuigd is dat de nieuwe infrastructuur zijn echte potentieel pas zal bewijzen zodra de economie en het dagelijkse leven weer richting normaal gaan.

Werk van een hecht team

Dat zijn investering en de voortdurende inzet van zijn volledige team van medewerkers toch al tot deze onderscheiding leidden, maakt de zaakvoerder van Aerts Trucks uiteraard trots en blij: “De goede resultaten waarvoor wij dit en ook al vorig jaar beloond werden, zouden niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van al onze medewerkers, die dagelijks klaar staan om onze klanten die service te geven die ze verdienen. Mijn dank gaat dan ook uit naar onze mensen, omdat zij het zijn die onze service waarmaken en naar onze klanten toe een gezicht geven. Maar vooral naar onze klanten die hun vertrouwen in ons blijven bevestigen.”, besluit Bert Aerts.

Maggy

Author Maggy

More posts by Maggy