Skip to main content

Volg de verhuis naar de nieuwe site, Rijksweg 64 -2880 Bornem, op de voet.

 

Het is zover. We zijn gestart met de verhuis naar onze nieuwe site op de Rijksweg 64 te Bornem. We houden je op de hoogte welke afdelingen al op het nieuwe adres te vinden zijn.

Vanaf maandag 11/06/2018 zijn de medewerkers van boekhouding, HR, aftersales en logistiek verkoop DAF en Fiat Professional aan de slag op het nieuwe adres.

Later deze week volgt de verkoop afdeling en gaat onze showroom open. Vooraleer de showroom in gebruik kan genomen worden krijgt de polybeton nog een laatste behandeling en dan kunnen de trucks de showroom binnenrijden.

20/06/2018 : De showroom en ons verkoopteam zijn volledig geinstalleerd op de nieuwe locatie en staan klaar om samen met u het juiste voertuig/transportoplossing te configureren. 

20/08/2018 : Onze nieuwbouwafdeling (werkplaats) heeft als volgende afdeling de overstap gemaakt naar de nieuwe site.  Er dient hier en daar nog wat gereedschap te worden aangevuld maar de eerste Fiat Professional voertuigen en DAF voertuigen worden op de Rijksweg volledig omgebouwd volgens de wensen van onze klant en ook in de voorziene afleverzone overhandigd aan de klant met de nodige vakkundige uitleg zodanig dat het voertuig optimaal kan worden ingezet.

Aangezien de buitenaanleg (parking en groenzones) nog niet volledig zijn afgewerkt zullen we met tijdelijke signalisatie aangeven waar er kan geparkeerd worden. Onze excuses alvast voor nog eventuele ongemakken gedurende de eerst volgende weken.  Er wordt hard gewerkt om alles verder af te werken.

De werkplaats, partsafdeling en verhuur blijft dus nog werkzaam op het alom gekende adres : Puursesteenweg 317 – Bornem.

De verhuis zal in verschillende fases verlopen en we trachten jullie zo goed mogelijk te informeren.

Wij blijven bereikbaar op het bekende telefoonnummer 03/889.39.68

Aerts Trucks

Author Aerts Trucks

More posts by Aerts Trucks